«برف روی کاجها» فیلم برگزیده تماشاگران جشنواره فجر شداولین تجربه کارگردانی پیمان معادی جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را در بخش مسابقه سینمای ایران سیامین دوره جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.
این فیلم به تهیهکنندگی جمال ساداتیان ساخته شده و مهناز افشار، ویشکا آسایش، صابر ابر، حسین پاکدل، حسن معجونی، آناهیتا افشار، الهام کردا و شیرین یزدانبخش در آن ایفای نقش میکنند. همچنین در مراسم اختتامیه مهناز افشار برای «برف روی کاجها» در بخش فیلمهای اول جایزه دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن را دریافت کرد. فیلم پیمان معادی در این بخش نامزد جوایز بهترین کارگردانی و فیلمنامه هم بود. «برف روی کاجها» در عین حال در بخش مسابقه سینمای ایران در بخش بهترین بازیگر زن مکمل (ویشکا آسایش) نامزد دریافت جایزه بود. |
|
|
هر چند در دقایق اولیه معاملات هفته کاری جدید، قیمت طلا در قالب یک شوک قیمتی بار دیگر تا 1755 صعود کرد ولی تا لحظه مخابره خبر 1728 دلار و 40 سنت موقتا تثبیت شد تا بازارهای جهانی شاهد رشد 6 دلار و 20 سنتی در مقایسه با قیمت نهایی معاملات جمعه شب گذشته باشند.
|
پرویز فتاح، وزیر سابق نیرو ، یکشنبه شب مهمان "پارک ملت" بود و در این برنامه زنده تلویزیونی به سوالات صریح مجری آن - شهیدی فر - پاسخ داد.
اهم سخنان فتاح به شرح زیر است:
*دوستی تعریف می کرد که یک بنده خدای بسیار فقیری که از دار دنیا فقط یک موتور و مقداری خرت و پرت داشت ، روزی دچار حادثه و نقش بر زمین شد. وقتی رسیدم ، دیدم برخاسته و دارد وسایلش را از زمین جمع می کند. هر تکه و قطعه ای که از زمین بر می داشت می گفت: خدایا شکرت!
به او گفتم: تو که چیزی از مال دنیا نداری و همین ها هم که روی زمین ریخته اند و به این روز افتاده ای! پس شکر خدا گفتنت چیست؟
گفت: این شکر برای خداست اما اگر مسوولان بشنوند و بفهمند ، برای آنها از هر ناسزایی بدتر است.
حالا حکایت حضور پرشور مردم ما در راهپیمایی 22 بهمن است که حضورشان شکرگذاری به خداوند است و در پاسداشت اصل نظام اما در واقع تلنگری به مسوولان است اگر مسوولان متوجه باشند. مسوولان نباید این حضور را به خود بگیرند و فکر کنند که مردم برای تأیید آنها و عملکردهایشان به صحنه آمده اند و بدین ترتیب از این حضور برای خود مهر تأییدی بسازند.
مردم آمدند و گفتند که ما می دانیم چه خبر است و شما مسوولان بروید خودتان را درست کنید.
*( مجری برنامه پرسید: شما اولین وزیری بودید که بعد از وزارت ، نه تنها پیشینیان خود را منکوب نکردید بلکه به آنها احترام گذاشتید و حتی دعوتشان کردید و از ایشان مشاوره هو خواستید. چرا این کار را کردید ، مخصوصاً این که آنها از افراد غیرهمسو با شما بودند.)
- آنها افراد با تجربه ای بودند و فارغ از تعلقات سیاسی ، مدیران مجربی بودند و می خواستم از مشورت شان استفاده کنم که در طول وزارتم ادامه داشت.
می خواستم این موضوع را باب کنم که باید به پیشینیان احترام گذاشت و حرمت نگه داشت. ما نباید راه های رفته را دوباره طی کنیم. وقتی آدم صادقی می تواند 8 سال تجربه اش را در اختیار قرار دهد،چرا این کار را نکنیم؟ من این کار را کردم و از این روش نتیجه گرفتم.
معتقد بودم که باید حرمت تمام کسانی که قبلاً در آن سمت زحمت ها کشیده اند حفظ شود . واقعاً اجازه نمی دادم کسی پشت سر وزیر قبلی پیش من حرف بزند و غیبت کند.
همان زمان اعتراض کردند که چرا با وزیران قبلی که غیرهمسو هستند تعامل می کنی؟ اما من معتقد بودم که چون مدیر قبلی با من همسو نبوده ، پس همه کارهایش غلط بوده ، باور نادرستی است. باید به همدیگر و به کسانی که قبل از ما بوده اند و زحمت کشیده اند احترام گذاشت. راهش این نیست که یک تیپا بزنیم به قبلی ها و از تجربیات آنها استفاده نکنیم.
*در روز دوم یا سوم در وزارتخانه گفتم : من جای آبادی را تحویل گرفتم و باید آن را آبادتر کنیم.
*برخلاف رویه غلط موجود ، همه معاونان و مدیران قبلی را کنار نگذاشتم و با آنها همکاری کردم. با این روش و منش مدیریتی ، وزارت نیرو در دوران وزارت من ، آرام و بی تنش بود. کارمند باید در چنین فضای آرام و بی استرسی کار کند.
*حرمت گذشتگان را حفظ نکنیم ، آیندگان هم درباره ما این گونه خواهند کرد.
من حرمت وزرای قبلی را نگه داشتم و خداوند ، بعد از من کسی را وزیر کرد که با من چنین رفتار محترمانه ای دارد. اگر اخلاق مدیریتی به این شکل نهادینه شود خیلی از مسائل حل می شود.
* برغم پیشنهاد و اصرار برخی از دوستان ، کاندیدای مجلس نشدم ، زیرا خودم را برای نمایندگی مجلس مناسب نمی دیدم ، زیرا من آدم فنی و اجرایی هستم و نمی توانم روی صندلی مجلس بنشینم و تکان نخورم و قانون بنویسم ؛ قانونگذاری مسوولیت خطیری است.
*متاسفانه مجلس دچار آسیب هایی است که به کشور ضربه می زند. مثلاً نمایندگان در حوزه آب ، آنقدر پروژه در حوزه های انتخابیه خود تعریف کرده اند که اگر بخواهیم همه آنها را اجرا کنیم ، 60 هزار میلیارد تومان بودجه باید تزریق شود که اگر سالانه 5 هزار میلیارد تومان تخصیص یابد و تورم هم صفر فرض شود که نمی شود - و پروژه جدیدی هم تعریف نشود ، 12 سال زمان نیاز است. این روند به صلاح کشور نیست.
* اگر بپرسند که مهم ترین لازمه یک مدیر چیست ای بسا خواهند گفت ایمان و تقوا و ... اما من می گویم "سعه صدر" مهم ترین نیاز مدیران کشور ماست. دردمندانه می گویم که سعه صدر و تحمل دیگران ، در میان مسوولان ما کم شده است.
* اصلاً پیامبر اسلام هم برای درست کردن اخلاق مردم مبعوث شده بودند ؛ سعه صدر ، صداقت و آمار دروغ به مردم نگفتن ، مصداق های اخلاق هستند.
* مردم می فهمند و حتی از چهره مسوولان هم متوجه می شوند که وقتی مثلاً آمار می دهند، یا می گویند رشد اقتصادی مان اینقدر شده ، یا تورم فلان اندازه شده، راست می گویند یا دروغ؟
نباید با روح مردم و با صداقت آنها بازی کرد؛ مردم و امام ، مسوولان را به اینجا رساندند و الٌا مسوولان و دولتمردان کنونی از کجا به این قدرت و جایگاه می توانستند برسند؟!
صداقت و سعه صدر نیاز بزرگ مسوولان ماست.
|
به گزارش خبرآنلاین؛مدیر عامل باشگاه استقلال حرف هایش در برنامه نود را با تسلیت به خانواده هوادار پرسپولیس آعاز کرد و گفت:« ابتدا باید به خانواده هواداری که جانش را از دست داده است تسلیت بگویم.امیدوارم خداوند به خانواده این عزیز از دست رفته صبر عنایت بفرماید.»
او این را گفت و جواب سوال عادل فردوسی پور را که پرسید قبول دارید استقلال در چند هفته اخیر افت کرده است گفت:«بله قبول دارم اما این افت هرگز به دلیل فنی نیست.ما بازیکن های خوبی را از دست دادیم.فکر می کنم ما را چشم زدند آقای فردوسی پور!»
فتح الله زاده در مورد مصدومیت مجتبی جباری هم گفت:«پزشکان استقلال مشغول تلاش هستند تا جباری را آماده بازی کنند.مصدومیت او طوری است که برخی از پزشکان می گویند او می تواند بازی کند.این بستگی به خود جباری دارد.»
در این لحظه فردوسی پور گفت که شما مهره ارزشمندی به نام دکتر نوروزی را از دست دادید که فتح الله زاده هم گفت:«بله،ایشان تجارب ارزنده ای داشتند.اما خودشان نخواستند که با استقلال همکاری کنند.البته ایشان همچنان مشاور باشگاه استقلال هستند.»این جمله فتح الله زاده باعث شد تا فردوسی پور حرف او را قطع کند و بگوید:«مشاور زورکی؟چون بیشتر بازیکنان استقلال برای مداوا پیش او می روند می گویید مشاور باشگاه است؟»که فتح الله زاده هم جواب داد:«اصلا این طور نیست.اصلا دکتر نوروزی را خود ما ساختیم!ایشان از سرمایه های باشگاه استقلال هستند و از استقلال به رشد رسیدند.»
او در پاسخ به سوال دیگری که در مورد دربی بود گفت:«من در باکو بودم و متاسفانه نتوانستم بازی را ببینم.البته خبر ها به من می رسید.»فردوسی پور در همین لحظه به فتح الله زاده گفت زمانی که دو بر صفر جلو بودید به فکر مصاحبه های مختلف و القابی مثل چوبله پوبله بودید اما پس از باخت کادر فنی را جریمه کردید که مدیر عامل استقلال گفت:«من اعتقادم این است که در حال حاضر 4 بر جلو است.کسی این مربی را که نتیجه گرفته را جریمه نمی کند.من کادر فنی را به این دلیل جریمه کردم که آنها 4 بازی است در تهران باخته اند.جوان های ما در بازی با پرسپولیس جوانی کردند.ما در این بازی چند مهره اصلی خود را در اختیار نداشتیم اما یک بارهم اعتراض نکردیم.به هر حال پرسپولیس بازی را برده است و یک معجزه زمینی رخ داده است.کسی اصلا نفهمید که چه اتفاقی افتاد.زاید در 6 ثانیه دو تا گل زد و تما.فوتبال همین است اما نباید این را هم فراموش کنید که 4 برد پی در پی استقلال هم دیگر در تاریخ تکرار نمی شود.»
مدیر عامل باشگاه استقلال در پایان در مورد اظهارات رحمتی در برنامه نود که سارمان لیگ را خطاب قرار داد گفت:«رحمتی به کسی بی احترامی نکرده است.او ارادت ویژه ای به سردار دارد.رحمتی بازیکن ملی است اما بر اثر فشارهایی که داشته این حرف ها را زده است.شما هم یک بار به آبی ها خدمت کنید.امسال ما در جام باشگاه های آسیا،در لیگ و جام حذفی به میدان می رویم اما برنامه بازی ها ما با همه تیم ها یکسان است.خسرو مصدوم بود،آندو و مجتبی هم مصدوم شده اند در بازی با سایپا هم میلاد میداودی آسیب دید. ما در حال حاضر این بازیکنان را در اختیار نداریم.وقتی این بازیکنان در استقلال نباشند یعنی اینکه تیم ملی هم این بازیکنان را ندارد.باید کمی رعایت بکنیم.فکر می کنید چرا میداودی مصدوم شد؟به دلیل همین فشردگی بازی ها است.روزی همه مهاجمان آروز داشتند که از پژمان منتظری عبور کنند اما الان به آسانی دریبل می خورد.شما آهن را بگذارید در کوره خم می شود حالا اینها که از گوشت و استخوان هستند.»
|
|
به گزارش خبرآنلاین، درواقع او گفته گردشگری ایران برای خارجی ها ارزانتر شده و به همین دلیل توریست های خارجی ایران را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب می کنند. این درحالی است که در ایران، زیرساخت های مناسبی برای گردشگری وجود ندارد، هرچند که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تلاش های زیادی برای کشاندن گردشگران خارجی به ایران داشته است.
کاربران خبرآنلاین در نظر سنجی درباره تاثیر ارز بر حضور گردشگران خارجی در کشور، با رای بالایی، عقیده معاون سازمان میراث فرهنگی را رد کرده اند.
تا ساعت 12 ظهر سه شنبه، 18 بهمن 90، 6700 نفر در این نظر سنجی شرکت کردند و بیش از 88 درصد تاثیر مثبت ارز بر حضور بیشتر گردشگران خارجی را رد کرده اند. در مقابل کمتر از 12 درصد کم شدن ارزش پول ملی را موثر بر حضور گردشگران خارجی می دانند.
برای شرکت در این نظرسنجی می توانید به صفحه نخست خبرآنلاین مراجعه کنید. همچنین نظر خود درباره تاثیر دلار گران بر افزایش توریست خارجی در ایران را در بخش نظرات همین خبر برای ما بفرستید.
|
|
|
|